Contacteer ons

Coach worden

Coaching: een vak dat u kunt leren

Bedrijfsleiders, HR-managers en trainers zijn al coachend bezig met prestaties, competenties en motivatie. Er bestaan natuurtalenten, maar velen willen een extra houvast

Via volgende leertrajecten (sommige zowel in open opleiding te volgen als bedrijfsintern te organiseren) kunt u uw coaching skills in de werkomgeving stevig versterken:

COACHING ESSENTIALS

Een coach heeft een sterke basis en heel wat competenties nodig. Tijdens 'Coaching Essentials' krijgt u de nodige fundamenten aangereikt. U leert uzelf kennen als coach en mensen beter begeleiden.

Dit interactieve en praktijkgerichte leertraject stoomt u klaar om sterke coachinggesprekken te voeren en mensen écht bij te staan in hun groei. Het bestaat uit 4 opleidingsdagen in groep met intervisiemomenten, oefenmomenten, handige tools, ... gevarieerd en to-the-point dus.

We houden de groep bewust beperkt zodat we u persoonlijk kunnen helpen en u maximaal kunt oefenen! We organiseren dit programma in open formule, maar ook bedrijfsintern!

Meer weten over de concrete inhoud?

COACHING FOR BUSINESS

Op zoek naar leertraject dat u sterk in het zadel zet als coach in de werkomgeving, maak dan zeker kennis met de gloednieuwe Coaching for Business Opleiding.

Ontdek in 6 interactieve lesdagen verrijkt met persoonlijke coaching en intervisie onder leiding van ervaren business coaches hoe u de kracht van coaching meteen praktisch kunt inzetten binnen uw organisatie.
Wie slaagt voor de eindproef ontvangt bovendien het Quintessence Coach for Business certificaat.

Wij organiseren deze opleiding enkel nog in-company omdat de extra invloed op de leercultuur en de leiderschapsvisie een niet te onderschatten meerwaarde heeft voor een organisatie.
We kunnen specifiek op maat van uw context werken, wat extra stimuleert en motiveert. Meer weten?


ICF CERTIFICAAT

Coaching Essentials opent de deuren tot verschillende paden die u toelaten om verder te specialiseren als ICF Certified Professional Coach. De opleiding wordt door diverse vormingsintistuten erkend als sterke basisopleiding voor deelname aan een ICF-certificeringsprogramma. U kunt dit meteen na het Essentials programma doe of ook op latere datum. Indien u uw Essentials Certificaat heeft behaald, kan dat via een instituut als Nova Terra bijvoorbeeld zelfs zonder bijkomende voorwaarden!

OPLEIDINGSBUDGET

Heb je een dONUS++ opleidingsbudget ter beschikking? Top! Beide opleidingen zijn te boeken via je dONUSbudget, net als verscheidene ICF certificeringsprogramma’s trouwens. Ontdek snel je mogelijkheden via www.dONUS.be.