Contacteer ons

Een coach vinden

“Blind Gecoacht”?

De perfecte match lijkt een utopie, maar op basis van professioneel advies, kom je vaak een heel eind. De juiste klik tussen coach, coachee en aanpak is een voorwaarde voor succes in een groeiproces.

De juiste coach helpt u intens groeien, net daar waar uzelf of uw team het nodig heeft.

Wat u precies wil bereiken of wat uw plannen of doelstellingen ook zijn, een brede waaier aan ervaren coaches met specifieke ervaring in diverse domeinen staat voor u klaar. Er is alleszins een perfecte match bij voor uw profiel, concrete vraag of situatie.

Omdat het een must is dat het ‘klikt’ tussen jullie, maken we voor aanvang van het coachingtraject een analyse van de situatie, uw exacte vraag en persoonlijke factoren: de garantie voor een perfecte match.

Aanbod

Bekijk hieronder alvast ons aanbod op het gebied van individuele coaching en teamcoaching op maat van uw organisatie. Alle coaching activiteiten worden zowel bij ons, als bij u of zelfs digitaal georganiseerd, wat u het beste past.

INDIVIDUELE COACHING

Helder krijgen wat u graag doet, waar u goed in bent, wat u wil bereiken, is een slim plan. Herkent u zich in volgende situaties… dan is de oplossing vlakbij.

Het zou deugd doen om eens te kunnen sparren met een objectief iemand over uw loopbaan. U bent misschien toe aan iets nieuws, maar de richting is nog niet helder. U wenst een beter zicht op uw sterkten, dieperliggende interesses en hoe u die kan inzetten op de arbeidsmarkt. Het gras lijkt u soms groener in andere jobs, maar is dat wel zo? Een diepgaand gesprek met een professional zorgt meestal voor heel wat opheldering.

Het is vaak eenzaam aan de top, nochtans zou u uw groei- en oriënteringsvragen ook best eens ten gronde met iemand willen aftoetsen. Dat kan, we hebben fijne mensen die ervaren zijn in Executive Coaching. Zij helpen u graag met uw individuele uitdagingen of vooropgestelde resultaat. Meer nog ze begrijpen uw situatie ten volle en gaan graag in alle discretie met u op pad.

Onze coaches hebben een ruime ervaring op het gebied van competentiegroei. Wil u aan iets concreets werken? Zin om te groeien in bepaalde capaciteiten? Top. Signaleer ons waar u meezit. Wij helpen u leren op de manier die u het beste ligt.

Laat u bijstaan door onze ervaren business coaches met hopen praktijkervaring. We werken graag een aangepast traject uit zodat u kan schitteren als leidinggevende op de manier die het best bij u past.

Denkt u nu ‘ja dat is het’... contacteer ons, we zijn er om u te helpen. Een mailtje, telefoontje… maakt niet uit wat, we worden er allebei wijzer van.

TEAM EN ORGANISATIECOACHING

Nood aan coaching voor uw onderneming in het kader van bepaalde doelstellingen of uitdagingen? Een team dat wat ondersteuning kan gebruiken bij het samenwerken? Of uw team bestaat uit experten, directieleden of zelfs uw Raad van Bestuur, onze coaches gaan graag samen met u aan de slag.

Vraag naar onze ervaring, cases en voorbeelden. Een externe coach kan vaak makkelijker realiseren wat u voor ogen heeft dan uzelf.

Nieuw!DATE YOUR COACH

Heeft uw organisatie graag een coach in huis? Bent u op zoek naar bredere (online) coaching? Nood om dit voor een paar collega’s on site te organiseren op “afroepbasis” op welbepaalde dagen? Dan is een Coaching abonnement voor u de geknipte formule! U koopt een vast aantal coaching sessies aan een interessant tarief aan en bepaalt zelf hoe u deze precies invult. Via Evolutips krijgt u er meteen aangepaste individuele ontwikkelingstips bij.

Meer info? Contacteer ons. Een persoonlijke groeibegeleider betekent vaak een hele ommezwaai in uw organisatiecultuur.

IT TAKES TWO TO TANGO…

Coaching.be heeft een sterk team van professionele coaches. Zij voldoen aan strikte kwaliteitsvoorwaarden en worden uitgebreid gescreend zodat we enkel werken met opgeleide, ervaren én gedreven coaches. Alle coaches beschikken over een degelijke certificering en bewezen vakervaring van minstens vijf jaar.

Maak hier alvast kennis met een aantal van hen