Een coach vinden

“Ik krijg veel aanbiedingen van beschikbare coaches. Hoe weet ik wie voor mij de beste is?”
Bij coaching.be bent u aan het juiste adres om een professionele coach te vinden met de gewenste ervaring, stijl en aanpak.

Profiel van een professionele coach:

Luistert actief en beschikt over inlevingsvermogen
Durft confronterend en direct te zijn
Is flexibel en denkt open
Heeft voldoende inzicht en maturiteit
Heeft inzicht en kan problemen kaderen
Gaat voor actie en resultaat
Heeft oog voor planning en concrete opvolging
Is gericht op ontwikkeling
Volgt ethische richtlijnen en respecteert afspraken
Werkt constructief samen met coachee en eventuele andere betrokkenen

Onze competente coaches

Alle coaches van coaching.be voldoen aan strikte kwaliteitsvoorwaarden.
Ze worden uitgebreid gescreend zodat we enkel werken met opgeleide, ervaren én gedreven coaches.
Alle coaches beschikken over een degelijke certificering of bewezen ervaring van minstens vijf jaar.

Onze coaches zijn heel divers: elk heeft zijn/haar specialisaties zodat we kunnen putten uit competentiemanagement, NLP en andere beproefde methodes.
Hun aanpak en karakter zijn ook persoonlijk. Zo garanderen we dat de persoonlijkheid van uw coach matcht met de uwe.

Coaching.be luistert naar uw vraag en stelt daarna een shortlist samen van geschikte coaches. U kiest zelf met wie u verdergaat.
U kunt gerust zijn: u krijgt een competente gesprekspartner die echt naar u luistert en met u meedenkt.

Elso

“Elke positieve verandering is mogelijk”

Elso heeft een sterke affiniteit met de industriële sector. Als manager verwierf hij ervaring in het aansturen en motiveren van medewerkers. Inzicht in veranderings-processen verwierf hij als opleidingsverantwoordelijke en consultant. Elso is al 20 jaar actief bezig met coaching op niveau van individu, team en management. Voor Elso is elke positieve verandering mogelijk wanneer er goodwill is bij de coachee, beide partijen elkaar vertrouwen en ook geloven dat het proces succesvol zal verlopen.

Chantal

"Beweging naar het zelfbewustzijn, zelfontwikkeling en zelfontplooiing”

Chantal is gefascineerd door spiritualiteit in het dagelijkse leven en volgde hierover tal van lezingen, workshops en opleidingen. Als NLP Master Practitioner en transpersoonlijke coach/counselor heeft ze meer dan 15 jaar ervaring in diverse contexten. Haar specifieke invalshoeken en kwaliteiten maken haar tot een gedreven lesgeefster in diverse coachingopleidingen. Zelfbewustzijn, -ontwikkeling en -ontplooiing creëren en begeleiden, is haar motivatie. Chantal inspireert en begeestert.

Inge

"Mensen hebben veel meer in hun mars dan ze beseffen”

Mensen hiervan bewust maken is Inge’s doel. Inge is Certified Personal Coach en ziet snel competenties vanuit haar achtergrond als Senior Consultant. Haar aanpak is stimulerend, positief en down-to-earth. Waarderend coachen is haar credo. Ze levert meerwaarde door accurate observaties en constructieve feedback. Inge gaat graag samen op weg om talenten, doelen en drive te verduidelijken. Mensen stap voor stap begeleiden in groei, daar geniet ze van.

Geert

"Groeien met groot respect voor je eigenheid"

Geert heeft 15 jaar ervaring en specialisaties in persoonlijke effectiviteit, leiderschap en interpersoonlijke communicatie. Hij ontwikkelde en begeleidde opleidings- en coachingtrajecten voor meer dan 50 organisaties en diverse doelgroepen. Geert heeft een brede praktijkkennis. Zijn aanpak is helder, integer en no-nonsense. Hij inspireert mensen met groot respect voor hun individuele eigenheid en laat hen groeien.

Annemie

"Het groeipotentieel van mensen"

Annemie is Senior Consultant en studeerde af als Master in de Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Ze werkte lang als psychologe/-therapeute in de gezondheidssector, waar ze multidisciplinaire teams coachte. Annemie heeft een warme persoonlijkheid en door haar inschattingsvermogen begeleidt ze mensen naar mooie resultaten. Annemie gelooft rotsvast in het groeipotentieel van mensen, heeft een luisterend oor en deelt haar kennis gul met anderen.

Laura

"Ontwikkeling in de brede zin van het woord"

Laura is een Master in de Arbeids- en organisatiepsychologie, en focust zich op ‘ontwikkeling’ in de brede zin van het woord. Zo begeleidt ze mensen op individueel vlak bij het benoemen van hun sterktes en groeipunten, en coacht ze hen tot verdere groei. Ze coacht managers in hun groeipad om een coachende leidinggevende te worden. Naast Personal Coach, is Laura eveneens gespecialiseerd in loopbaancoaching.