Waar op letten bij de keuze van een goede coach?

Ga voor kwaliteit!

Een goede coach luistert, stimuleert u op uw eigen ritme, gaat concreet te werk en geeft u een stevige basis om verder te blijven groeien.

Hoe vindt u een betrouwbare en professionele coach? Het lijkt wel alsof iedereen zich tegenwoordig zomaar coach mag noemen.
Coaching.be is zich hier bewust van en doet er iets aan.

Bent u een goed opgeleide, ervaren coach en wenst u ons team te versterken? Dan leren we u graag beter kennen!

Mensen steunen in hun groei is onze drijfveer.
Door positief, respectvol, gestructureerd en doelgericht samen te werken, komen we tot mooie resultaten.

Een coach vinden

“Ik krijg veel aanbiedingen van beschikbare coaches. Hoe weet ik wie voor mij de beste is?”

Bij Coaching.be bent u aan het juiste adres om een professionele coach te vinden met de gewenste ervaring, stijl en aanpak.
Maak alvast kennis met onze coaches.

Profiel van een professionele coach:

Luistert actief en beschikt over inlevingsvermogen
Durft confronterend en direct te zijn
Is flexibel en denkt open
Heeft voldoende inzicht en maturiteit
Heeft inzicht en kan problemen kaderen
Gaat voor actie en resultaat
Heeft oog voor planning en concrete opvolging
Is gericht op ontwikkeling
Volgt ethische richtlijnen en respecteert afspraken
Werkt constructief samen met coachee en eventuele andere betrokkenen

Onze competente coaches

Alle coaches van coaching.be voldoen aan strikte kwaliteitsvoorwaarden.
Ze worden uitgebreid gescreend zodat we enkel werken met opgeleide, ervaren én gedreven coaches.
Alle coaches beschikken over een degelijke certificering of bewezen ervaring van minstens vijf jaar.

Onze coaches zijn heel divers: elk heeft zijn/haar specialisaties zodat we kunnen putten uit competentiemanagement, NLP en andere beproefde methodes.
Hun aanpak en karakter zijn ook persoonlijk. Zo garanderen we dat de persoonlijkheid van uw coach matcht met de uwe.

Coaching.be luistert naar uw vraag en stelt daarna een shortlist samen van geschikte coaches. U kiest zelf met wie u verdergaat.
U kunt gerust zijn: u krijgt een competente gesprekspartner die echt naar u luistert en met u meedenkt.

Ann

Als ervaren management consultant neemt Ann een gediversifieerde rol op in projecten omtrent competentie-ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

Door haar ervaring heeft Ann voldoende de credibiliteit om gesprekspartners op hoog niveau te adviseren.

Ze werkt assessment-, development en opleidingstrajecten alsook management consultancy projecten uit voor opdrachtgevers uit de publieke en privésector. Als trainer/coach beschikt ze over een ruime expertise op vlak van management, persoonlijke ontwikkeling, team coaching en individuele coaching.

Patrick

Patricks passies zijn het ontsluiten van menselijk kapitaal en het mogelijk maken van duurzame waardecreatie voor ondernemingen, meetbare organisationele verandering en persoonlijke groei.

Hij combineert 10 jaar ervaring als Business en HR consultant, 12 jaar als HR-directeur in lokale, regionale en mondiale functies en 21 jaar als docent in het tweedekansonderwijs. Sinds 2001 is hij ook executive coach.

Inge

"Mensen hebben veel meer in hun mars dan ze beseffen”

Mensen hiervan bewust maken is Inge’s doel. Inge is Certified Personal Coach en ziet snel competenties vanuit haar achtergrond als Senior Consultant. Haar aanpak is stimulerend, positief en down-to-earth. Waarderend coachen is haar credo. Ze levert meerwaarde door accurate observaties en constructieve feedback. Inge gaat graag samen op weg om talenten, doelen en drive te verduidelijken. Mensen stap voor stap begeleiden in groei, daar geniet ze van.

Annemie

"Het groeipotentieel van mensen"

Annemie is Senior Consultant en studeerde af als Master in de Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Ze werkte lang als psychologe/-therapeute in de gezondheidssector, waar ze multidisciplinaire teams coachte. Annemie heeft een warme persoonlijkheid en door haar inschattingsvermogen begeleidt ze mensen naar mooie resultaten. Annemie gelooft rotsvast in het groeipotentieel van mensen, heeft een luisterend oor en deelt haar kennis gul met anderen.

Laura

"Ontwikkeling in de brede zin van het woord"

Laura is een Master in de Arbeids- en organisatiepsychologie, en focust zich op ‘ontwikkeling’ in de brede zin van het woord. Zo begeleidt ze mensen op individueel vlak bij het benoemen van hun sterktes en groeipunten, en coacht ze hen tot verdere groei. Ze coacht managers in hun groeipad om een coachende leidinggevende te worden. Naast Personal Coach, is Laura eveneens gespecialiseerd in loopbaancoaching.