Coachingproces

Coachingproces: traject op maat 

U bent uw onvervangbare zelf.
Uw coachingvraag is dus niet die van iemand anders.

Coaching.be garandeert u een efficiënt traject op maat.
We maken de optimale match tussen u, uw coachingvraag en een professionele coach.

Individuele coachingsessie

Een coachingtraject bestaat gemiddeld uit een vijftal sessies van twee uur. Tijdens deze coachingsessies gaat u dieper in op de stappen die u kunt en wilt zetten om uw doel te bereiken. Kwaliteiten worden ontleed en gestimuleerd, hindernissen bekeken en overwonnen. Uw coach zet technieken in waarmee u uw doel snel en efficiënt bereikt. Alles wat jullie onder vier ogen bespreken, blijft uiteraard tussen jullie.

Groepscoaching

Bij conflicten tussen medewerkers of een stroeve samenwerking binnen een bedrijf, is groepscoaching aangewezen. Dit proces is vergelijkbaar met een individuele coaching, met het verschil dat er tijdens deze sessie verschillende coaches aanwezig zijn. De combinatie van individuele- en groepssessies kan schitterende resultaten geven. Contacteer ons voor meer informatie.

Coaching voor teams of organisatie

Wenst u beter resultaten neer te zetten? Dienen de doelstelling van uw bedrijf helder te worden gemaakt? Ontdek dan ons aanbod op maat. Onze ervaren coaches met bewezen business ervaring gaan graag samen met u aan de slag. Contacteer ons voor een voorstel op maat, wij denken graag met u mee.